ilahadar ilahadar ilahadar ilahadar ilahadar ilahadar ilahadar i

Followers

Tuesday, July 5, 2011

Sue & A.P Reception ( Dewan Pantai Hillpark )



On 3july 2011 berlangsungla majlis yang boleh dikategorikan grand dikalangan kawan2...betul x madam sue?? hehehe..majlis persandingan antara suzana ( SUE ) bersama pasangan firdaus ( A.P ) di Dewan Pantai Hillpark.Majlis persandingan bermula pukul 1.30  tapi dari pukul 1230 lagi kami bertiga dah sampai.Dah sampa awal ape lagi posing dulula..hehehe...Plan asal nak hadiri jugak majlis akad nikah pasangan ni yang berlangsung hari sabtu tapi memnadangkan madam nad  and cik linie ade commitment ngan majlis pertunangan sakinah  ...sorang jadi makeup artis dah dan sorang lagi tibe-tibe jadi photographer terjun... ;p .Tapi bila dah ade di majlis sue ramai plak jupe kawan-kawan termasuk madam nad jupe bestfrend bak kate cik linie..bleh duk semeja lagi...nampaknye cik linie tinggal kite berdua je skrg yang blom tukar status ;p
Pkul 230 kiteorang dah terpakse bergegas pulang almaklumla madam keje haritu... ' kite datang ngan orang tu, kite kenala balik ngan orang tu ' ...hehehe..bleh lak gune alasan tu... ;p
















































4 comments:

  1. nak jugak komen cni...hehe...EN.bucuk ;p

    ReplyDelete
  2. dok ingat nk bg salam.. assalamualaikum cik bucuk.. :p

    ReplyDelete
  3. syg ngader ;p waalaikummusalam en.bucuk ;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...