ilahadar ilahadar ilahadar ilahadar ilahadar ilahadar ilahadar i

Followers

Tuesday, April 12, 2011

Photoshoot at Bukit Cerakah!!!


Weekand photoshoot at Bukit Cerakah!!!!
aiii...bunyi cam model @ artis plak...hehehe..Our main plan nak gerak awal2 pagi ,dalam 730am tapi disebabkan ade problem cket dalam 830am baru kiteorang berkumpul di Restoran Khalifah . We all take our breakfast  before gerak ke sane...kalo xbreakfast xde energy plak nak  jalan-jalan masuk Bukit Cerakah...Dah siap breakfast nasi lemak + milo suam , so continue our journey..Dalam pkul 930 gak kiteorang br dapat masuk selepas beratur untuk bayar tiket nak masuk ke Bukit Cerakah.


ishhh 2org ni...
dah bekpes nasi lemak ade lagi nak bekpes aiskrim di pagi hari... 


dah berjalan 1/4 kot..ape lagi 
jom posing ^_^


apela yg diorang duk tgok tu...kite orang mals nk trun ,
 so tgok dr jauh je lah...huhu


landak..eee...tajam tu..


PEACE!!! bak kate cik saa... 


burung merak ...cantik sgt dapat tgok dekat ^_^


tapi burung ni dah mcm tua dah...huhuu...


posing before nak tinggalkan tempat burung merak ni..
dan teruskan perjalan...huhuhu 


xdapat naik jambatan gantung sbb dah rosak ...
dapat posing dpn ni pon jadila ^_^ 


WE with DSLR nye... nak pinjam bleh ? ;D


lagak ngeri adib..lalu bas br tau ..hehehe ;D




jauhnye perjalanan....


take 5 !!!! 


bersantai plak di tengah2 laluan ....


jom2...we all already to continue perjalanan yg tertangguh..
sume btul2 penat...


berebut part ' pokok pinang' ...cukup sorg 1 tu...ehehehe


really enjoy at the moment!!! so , nice ...


lastly,  cik saa muncul  jugak...dah cm silap mate plak...hehehe


sebab di pintu umah ni de warning ' DILARANG MASUK'
,tapi still nak  posing gak depan umah ni..hehehe


cam same gaya je kan ... ^_^


ber6 jua akhirnye...
kalo x mesti salah sorang kene jd photographer..


posing di laluan umah puncak @ tinggi ...
xtaula org panggil pe...reka2 plak panggil umah ;D


 nice picture....


bersandar di pokok besar...
dan xhabis2 posing  ^_^  


permandangan dari atas ....br nampak cantik...huhuhu

***** thanks buat kawan2 yg same join pegi sane...*****
especially buat cik saa - bekalkan kiteorang sandwich..
we & adib- sudi jd photographer kitorang   ...hehehe...
cik ETTy & fais - best dapat join skali..
walaupon kite b3 xsumbangkan apepon ...hehehe
last skali buat adib...thanks a lot coz sudi belanje kitorang McD...  
    

2 comments:

  1. best2...xpenah pegi lagi tu...coming soon!!...:))

    ReplyDelete
  2. pegi2..jgn xpegi ^_^ bestla...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...